20150804

Radarparet.

Det är på grund av dessa två som vi kommer att va osovda efter 13 år... det är dom här två som kommer att göra alla hyss vi inte gjorde (och gjorde) och det är dom här två tuffisarna som är det absolut bästa vi har!
Idag hängde vi i lekparken med Conny och Adele. Enya har mer och mer börjat fråga efter Adele och dom leker så bra tillsammans så det är riktigt kul att träffas med dom! :) Det är en jädrans fart på när dom här 2 leker och dom har så roligt tillsammans. Skratt och hyss och lek om vartannat. Idag i parken så var det ett gäng på ca 12 år gamla flickor där. Enya och Adele satte sig ner i sanden mittemot dom och stirra ut dem en lång stund. Plötsligt lägger Enya upp några fingrar och säger till dem " Enya tåå åål" .... detta upprepas såklart några gånger så det garanterat meni perille... sen fortsätter hon med " Enya haa muminkalase".... Adele tittar förstående på Enya, eftersom hon ju var den enda som varit med på kalaset, medan dom andra flickorna satt som 3 frågetecken.. :D Det mest världsliga måste ju berättas, eller hur? :)

Skönt iaf att Enya och Adele leker så bra ihop, det underlättar ju för oss vuxna då vi vill träffas o hänga lite!

En annan kul sak som Enya sa idag var då vi körde bil o jag sa till henne att hon ska sätta fast ögonen o sova nu före vi far till lekparken.. " ja kan it soovaa" säger hon och jag undrar varför inte. " ja kan it dröm"... nå men vaför int, "solen lyser" säger hon helt självklart med ögonen fast:D På senaste tiden har man kunnat börja diskutera saker med Enya och man får tillochmed vettiga svar tillbaks. Det är så kul, och vi får skratta så himla mycket varje dag åt henne.

En natt vakna jag till att hon pratade i sömnen: " näää inte sally vovven, iiiiiinte sally vovven!!!" Man undrar ju vad som hände där...

För övrigt har Enya nu 28 st blåmärken på sina ben. Alltså? Hur kan det ens va möjligt med så små ben? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar