20150428

Ledigt men fullt upp!

Återigen har jag haft "ledigt" i några dar. Vi har fått njuta av vackert vårväder så det har blivit att spendera i princip all vaken tid utomhus. Vi har räfsat och börjat röja upp runt gården. I planerar för fullt vart vi ska bygga en uteplats för att få kvällssol. Vi har en stor och fin terrass men tyvärr har vi "bara" sol från 8.00-17.00. För att få kvällssolen blir det att skapa en ny uteplats och det har vi nu börjar planera. Vi har grävt upp all ojämnhet som fanns vid träden och planerar vad vi ska hitta på dit. Planteringslådor eller grillplats? Det återstår att se. Det som är bra här på vår gård är att det finns 1 minimalt och fult blomland, som vi river upp och lagar om nu snart. För övrigt finns här i princip ingenting förutom nån enstaka växt.  Så det är bara att planera noga nu hur vi vill ha det och börja på!:) vi har 3500 kvadrat yta att göra nåt med så:)

Vi har fått golvlisterna på plats i ännu ett rum och så har vi varit ut på cykelfärd hela familjen. Det gäller att ta vara på dessa lediga dagar vi har hela familjen tillsammans för dom är alltför få.

Bilden är före och efter att Robert vänt upp och ned på hela igenväxta högen. Ojämt och fult var det och snart kanske vi kan så nytt gräs dit!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar