20150420

Fin dag!

Vi sov en lång och skön natt och vaknade utvilade imorse. Enya sken ikapp med solen ändå från första stund hon öppnade ögonen och det gör ens egen dag sååå himla bra! :) Att få va lycklig med sin familj och sitt barn är det absolut bästa och att hon ger oss en sån kärlek och utstrålar en sån glädje är vi varje dag så tacksamma för!

Redan klockan 9 så gick vi ut i solskenet. Heidi och Benjamin kom förbi, och Enya och Benjamin går hos samma dagmamma som dom känner varann. Vi var ute flera timmar och lekte och röjde upp på gården. Sen åkte jag iväg med Teresa till Björneborg för skolning. Skolningen var faktiskt inte alls nån höjdare men roligt hade vi och goood mat fick vi njuta av i lugn o ro!;)

Enya tycker så om att leka på gården i sandlådan och klätterställningen. Dessutom har hon lärt sig att gunga själv nu!:) I fönstret står hon med näsan fastklistrad och väntar på roskisbilen som har en elefant på sig!:)

Hon har plötsligt börjat fråga saker som: " mamma var e du? " "pappa va gör du? " och hon pladdrar så mycket så hälften går förbi mitt förstånd. Hon pusslar pussel med 15 bitar och vill plötsligt hör musik och dansa:) Idag var vi ut och cyklade och var nere vid hamnen och hon räknade båtar till 20st. Det var dessvärre inte lika många båtar på finska:D "Nää" har blivit nya favvo ordet men "jaa" kan vi också få höra ibland. Hon har nu börjat sitta i växa stolen då barnmatstolen inte längre blev någon hit. Det känns som att liten plötsligt blir så stor.

3 kommentarer:

  1. plutten då som har blivit så stor. Inte så länge tills vi ses nu ☺

    SvaraRadera
  2. Ja Jannica, he händer så myky på kort stund så he e helt ofattbart! Hon sku ju tillome hinn me i Williamd fart nuförtidin! :)

    Hon blir stor ja, men de kär nog dina va också;) snart ses vi!!! :)

    SvaraRadera